I'm your biggest fan I follow you until you love me.Back on långvinkeln. Tillbaka i mitt andra hem helt enkelt. En sak som är nice är att jag slipper ställa mig och laga mat då min bästa pappa gjorde tidigt mat anpassad helt och hållet efter mig. Utan att jag bett om det! Vi ringde Jesper via skype hela eftermiddagen, men han pratade med någon annan så vi kom inte fram. 3min innan vi ska åka hör man det lite annorlunda ringljudet på datorn, DÅ passar det att ringa. Lite otur. Jag vet att du vill prata med mig,  mamma är sjukt bortskämd med detta. När jag var i thailand fick hon höra min röst max 2 ggr... Nu skulle hon till och med fixa skype när hon är i sthlm. Jesus, hon pratar oftare med jesper än med mig. Han är i Indien, jag är 3 mil bort. (Alltså, det är dock inget fel med det).
Jag har knarkat canalplus' SF kanal idag, bara så ni vet, och jag gillade det.

Note to my self: Lämna inte en hög med disk i vasken när du lämnar för att vara borta något dygn, du kommer få en otrevlig överraskning så fort du öppnar dörren.


Kommentarer
Postat av: Patrik

Svar: Usch! Jo det ska bli skönt med ledigt ^^

2009-10-11 @ 20:24:08
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: Karin

angående chipsen: de var riktigt goda!kände faktiskt inte så stor skillnad om man jämför med den "vanliga" smaken:)trevlig kväll på dig!

2009-10-11 @ 21:18:57
URL: http://Karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Barn av vår tid               Johanna               Helsingborg             Dagens låt